Babykleding schoonhouden

Babykleding is voor veel ouders enorm leuk onderdeel van het hebben van een kind.

Posted by Janice on Arpil 17, 2018

Babykleding is voor veel ouders enorm leuk onderdeel van het hebben van een kind. Het kan je kind nog schattiger maken dat hij of zij al is. Uit zelf uitkiezen van de babykleding is dan vaak ook wat ouders leuk vinden om te doen. Toch krijg je vaak als ouder enorm veel babykleding van je omgeving dat het misschien niet eens meer nodig is om dit zelf aan te schaffen. Een minder leuk deel van de babykleding is dat het ook vies wordt. In dit artikel meer over hoe je de kleding schoon kunt houden.

Wanneer je baby ook fruit en groentehapjes gaat eten, kunnen er vlekken in de slabbertjes en/of kleren ontstaan. Witte kleren kun je wassen op 60 graden en gekleurde was op 40 graden. Toch kan het dan nog voorkomen dat wanneer alles is toegepast dat bepaalde vlekken in de kleding blijft zitten.

Wanneer een vlek ontstaat waarvan je denkt dat deze er waarschijnlijk in blijft zitten. Maak het kledingstuk of het slabbetje dan een beetje nat en doe er Vanish Oxi action op. Laat het ongeveer een half uurtje intrekken. Daarna kan het de was. Uit verschillende ervaringen blijkt dat dit ook niet altijd werkt. Echte oplossingen zijn er dan ook niet meer. Het enige is het gebruik van donkere kleuren van de kleding en het slabbetje zodat de vlek niet zo opvalt of zelfs niet te zien is.

Er bestaan ook slabbetjes met mouwen en een soort van opvangbakjes die het eten opvangen, waardoor vlekken voorkomen kan worden. Het materiaal is van een bepaald materiaal gemaakt dat je zo kunt afspoelen onder de kraan. Wanneer zelfs dit niet genoeg is om de babykleding te beschermen, er bestaan ook schortjes die heel lang zijn waardoor alle kleding wordt beschermd. Hierdoor kan zelfs de broek niet vies worden.