De beste aanbiedingen voor je baby

Jonge ouders weten het als geen ander: een baby is het mooiste geschenk wat er is. Maar goedkoop is het niet.

Posted by Janice on September 11, 2019

Jonge ouders weten het als geen ander: een baby is het mooiste geschenk wat er is. Maar goedkoop is het niet. Voeding, kleding en luiers: het is bij elkaar een flinke kostenpost. Daarom in deze blog tips en tricks hoe je kunt besparen op de flinke kosten.

Luiers in de aanbieding kopen

Luiers is nou typisch zo’n product wat je moet kopen als je jonge kinderen hebt. En het vervelende is: luiers zijn beslist niet goedkoop. Met name de duurdere merken zoals Pampers zijn best duur. Slimme ouders kunnen hier gelukkig gemakkelijk besparen. Door de actuele luiers-aanbiedingen in de gaten te houden bijvoorbeeld. Of door te profiteren van voordeelverpakkingen. Met name bij online shops als Bol.com en Wehkamp zijn er dikwijls heel interessante acties. Denk aan een voordeelpak met 102 luiers voor slechts €150,00. Het grote voordeel van de online luier aanbiedingen is ook nog eens dat het (gratis) wordt thuisbezorgd. Dus niet slepen met grote verpakkingen. De bezorger brengt het allemaal netjes en comfortabel bij jou thuis.

Besparen op kinderkleding

Ieder mens heeft het nodig, kleding. Maar wat trek je nu eigenlijk aan bij een baby? Wanneer je een kleintje hebt die net is geboren heb je eigenlijk niet echt een verschil tussen nacht- en dagkleding. Vooral een makkelijk boxpakje of rompertje is aan te raden voor een baby. Dit omdat bij baby’s de luiers vaak verschoont moeten worden en soepele babykleding is dan erg handig. Je baby groeit wel erg snel uit zijn of haar kleding, om geld te besparen is het raadzaam om je babykleding in de sale te kopen. In het begin zijn rompers en boxpakjes het meest aan te raden.

Babykleding in de sale kopen

Babykleding is vaak in de sale en zodra je op Google zoekt vind je hier direct al goede sites voor, die hebben dan vaak een apart gedeelte met babykleding sale. Wat wel belangrijk is bij het aankopen is dat de baby altijd goed en warm ingepakt moet zijn. Rompers of boxpakjes zijn daarom van groot belang. In dit pakje is de rug namelijk altijd bedekt hoeveel de baby ook woelt of beweegt. Zo vat de baby geen kou en is hij of zij altijd goed warm. Daarbij zitten aan boxpakjes vaak al voetjes. Sokjes vallen altijd snel van de voetjes omdat deze gewoonweg erg klein zijn. Een boxpakje is daarom eigenlijk alles in één en een rompertje past daar perfect onder.